Gitaarles op maat

Lennard biedt lessen aan voor zowel beginners, als gevorderden. Bij beginnende talenten wordt eerst gekeken naar de grondbeginselen van het gitaarspelen, om daarna zo snel mogelijk met liedjes aan de slag te kunnen. En omdat iedereen leert op zijn eigen tempo, worden de lessen daarop afgestemd. Daardoor krijgen leerlingen nooit het gevoel dat ze het niet kunnen bijbenen.

Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met de muzieksmaak van de leerling. Bij gevorderde leerlingen wordt in overleg een lesplan uitgestippeld, gericht op bijvoorbeeld techniek, theorie of repertoire opbouwen.


"Sinds een jaar volg ik gitaarles bij Lennard. Elke week zijn we aan het oefenen in een gezellige en ontspannen sfeer. Ik ging de lessen volgen voor mijn werk als juf, maar Lennard adviseerde mij ook om liedjes van mijn eigen muzieksmaak te spelen; hij denkt erg mee in wat ik meer zou kunnen leren. Daarnaast zijn we bij de lessen niet alleen bezig met akkoorden, maar ook met het spelen van losse noten en sinds kort leer ik ook tokkelen, waardoor de lessen erg afwisselend zijn."